Αθλητισμός|29.04.2022 15:45

Μεταγραφικό χτύπημα του ΠΑΟΚ: Φέρνει τον Ουρουγουανό μπαλαδόρο Νικολάς Κουαλιάτα!

Newsroom

Προτού ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το μέλλον και φέρνει μπαλαδόρο απ' τη Λατινική Αμερική! Ο 22χρονος Ουρουγουανός Νικολάς Κουαλιάτα βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου που κινήθηκε αθόρυβα και επιχειρεί να κάνει κίνηση-ματ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιευμάτα απ' το εξωτερικό η διοίκηση του ΠΑΟΚ φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει περί τα 1,8 εκατ. ευρώ για να φέρει στην Τούμπα τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

Ο Κουαλιάτα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως αριστερός εξτρέμ και είναι ένα από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή της Ουρουγουαής στη νέα εποχή της εθνικής ομάδας. Την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, έχοντας 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Εφέτος, σε 14 αναμετρήσεις έχει μοιράσει τρεις ασίστ και γενικά η παρουσία του είναι εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη. Συνολικά με την ομάδα του, ο Κουαλιάτα έχει παίξει την τελευταία τριετία 71 φορές με επτά γκολ και 12 ασίστ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Ουρουγουάη, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1,8 και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου».

Σημειωτέον ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει ιταλικό διαβατήριο ως εκ τούτου θα αγωνίζεται ως κοινοτικός...

μεταγραφέςΠΑΟΚ