Αθλητισμός|01.05.2022 21:53

Μπλακ άουτ, ήττα και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στη Μαδρίτη

Newsroom

Πρόωρο αποκλεισμό υπέστη στο τουρνουά της Μαδρίτης η Μαρία Σάκκαρη η οποία ηττήθηκε με ανατροπή απ' τη Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, νούμερο 5 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ με άνεση αλλά στη συνέχεια υπέστη μπλακ άουτ, κατέρρευσε αγωνιστική και γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ έπειτα από 1 ώρα και 53 λεπτά.

Η Σάκκαρη έχασε από τον 24χρονη Ρωσίδα (νο.23) με 3-6, 6-3, 6-1 και έμεινε εκτός τρίτου γύρου στο Mutua Madrid Open. Παράλληλα, έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσει την άνοδό της στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης. Κλείδωσε όμως το νούμερο 4 χάρη στον αποκλεισμό της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Όσο επώδυνος πάντως κι αν είναι ο αποκλεισμός για τη Σάκκαρη, η παράδοση... έδειχνε ήττα καθώς στο παρελθόν έχει πετύχει συνολικά μόλις τρεις νίκες στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ, ακόμη χειρότερα, κόντρα στην Κασάτκινα που έχει ειδικότητα στο χώμα, μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις την τελευταία επταετία.

Η Σάκκαρη θα έχει κενό μιας εβδομάδας και στη συνέχεια θα στρέψει το βλέμμα της στη Ρώμη στις 9 Μαΐου, στο τελευταίο της τουρνουά πριν από το Roland Garros που αρχίζει στις 22 Μαΐου.

WTA ΜαδρίτηΤένιςΜαρία Σάκκαρη