Αθλητισμός|02.05.2022 16:48

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Βαγγέλης Ρούσσος - Θρήνος στον Ολυμπιακό για τον επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας βόλεϊ γυναικών

Newsroom

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς ο Βαγγέλης Ρούσσος, επί χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ γυναικών, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Μετά το τέλος του κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Βαγγέλης Ρούσσος επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, έχοντας για συνοδηγό τη σύζυγό του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με νταλίκα επί της Πειραιώς με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, ενώ η γυναίκα του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αναφέροντας τα εξής: «Όλου του κόσμου οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν τα συναισθήματά μας, για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Ρούσσου. Του καλοκάγαθου γίγαντα και επί σειρά ετών ακούραστου εργάτη του Ολυμπιακού μας. Που όσο τον αγάπησε, τόσο αγαπήθηκε. Με ανείπωτη θλίψη και βυθισμένοι στο πένθος, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του Βαγγέλη μας και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του. Καλό ταξίδι Βαγγέλη μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

θάνατοςβόλεϊΟλυμπιακός