Αθλητισμός|03.05.2022 23:03

ΠΑΟΚ: Μόνιμος κάτοικος... Τούμπας ο Σάστρε - Ενημερώθηκε η Μαγιόρκα

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Ζοάν Σάστρε μια αξιόπιστη λύση στα μπακ και προχωράει για τη μόνιμη παραμονή του στην Τούμπα. Η Μαγιόρκα είναι ενημερωμένη για τις προθέσεις του Δικεφάλου και οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει στο ότι ο Ισπανός πλάγιος μπακ θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι απ' τα πρώτα δείγματα γραφής του Σάστρε και κινήθηκαν άμεσα για τη «μονιμοποίησή» του. Ο Ισπανός μπακ έχει έρθει απ' τη Μαγιόρκα με καθεστώς δανεισμού, το οποίο θα μετατραπεί σε αγορά καθώς ΠΑΟΚ και Μαγιόρκα έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Αυτό που προκύπτει από τη Μαγιόρκα είναι πως το ποσό της συμφωνίας ανέρχεται στις 500.000 ευρώ (ενδεχομένως και λιγότερα), με τον ποδοσφαιριστή να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ καθώς αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση που έλαβε τον περασμένο χειμώνα...

Το σχετικό δημοσίευμα που υπήρξε στην Ισπανία για την υπόθεση Σάστρε μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς η Μαγιόρκα έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και κινείται χωρίς Σάστρε στα πλάνα της για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, από την Ισπανία προκύπτει ότι υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών για συμβόλαιο τετραετίας, κάτι που μένει να ξεκαθαριστεί και από τον ΠΑΟΚ... Η ουσία είναι πως η υπόθεση μοιάζει «κλειδωμένη» για τους Θεσσαλονικείς.

La LigaΠΑΟΚΜαγιόρκαΓιοάν Σάστρε