Αθλητισμός|04.05.2022 08:58

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μάχη μόνος του, οι Σέλτικς έκαναν... γιορτή και το 1-1 στη σειρά

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλευε... μόνος του απέναντι στους Σέλτικς στο game 2 της σειράς των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας με τους «Κέλτες» να στήνουν πάρτι φτάνοντας με άνεση στη νίκη (109-89) και το 1-1.

Οι Σέλτικς μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια στην αναμέτρηση και με τον Τζέιλεν Μπράουν να κάνει τρομακτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας (32-21).

Ο Μπράουν έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 25 πόντους, με τους Σέλτικς να εκμεταλλεύονται και την αφλογιστία του Γιάννη που έμεινε στους πέντε πόντους στο πρώτο μέρος, με τους «Κέλτες» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 65-40.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ηγέτης των Μπακς πήρε την κατάσταση στα χέρια του, όμως η αφύπνιση των «ελαφιών» άργησε, αφού ακόμη και όταν κατάφεραν να... ροκανίσουν την διαφορά στους 12 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Τζέιλεν Μπράουν και Γκραντ Ουΐλιαμς βρήκαν τις λύσεις για τους Σέλτικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 37 λεπτά συμμετοχής, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να ακολουθεί με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους νικητές ο Τζέιλεν Μπράουν (30π., 5ρ., 6ασ), ο Τζέισον Τέιτουμ (29π., 3ρ., 8ασ) και ο Γκραντ Ουΐλιαμς (21π., 5ρ., 2ασ) ήταν οι παίκτες που οδήγησαν τους «Κέλτες» στην ισοφάριση της σειράς (1-1).

ειδήσεις τώραΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςΜπόστον Σέλτικς