Αθλητισμός|04.05.2022 14:31

Συμφωνία Ιτούδη με Φενέρμπαχτσε! Φεύγει απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από 8 χρόνια

Newsroom

Το «μπλόκο» που έχουν υποστεί οι ρωσικές ομάδες λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, αναγκάζει τον Δημήτρη Ιτούδη να αποχωρήσει απ'  την ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο έμπειρος προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία καθώς φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε!

Εκείνο που απομένει είναι να γίνει η τελική συνάντηση με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ και τον πανίσχυρο Ρώσο παράγοντα Αντρέι Βατούτιν προκειμένου να συμφωνηθεί οριστικά η αποδέσμευση. Όλα βεβαίως θα εξαρτηθούν κι απ' το αν θα επεκταθεί η τιμωρία της ΤΣΣΚΑ και των λοιπών ρωσικών ομάδων και τη νέα σεζόν...

Μετά από μια γεμάτη οκταετία στη Μόσχα με αμέτρητους τίτλους και αποκορύφωμα την κατάκτηση (δις) της Euroleague, ο 51χρονος κόουτς, ο οποίος πλέον βρίσκεται και στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας, είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Τουρκία με απώτερο στόχο να επαναφέρει τη Φενέρ στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2014 κι έκτοτε πανηγύρισε την κατάκτηση δύο Euroleague (2016, 2019) κι έξι πρωταθλημάτων Ρωσίας, ενώ δύο φορές αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη.

Δημήτρης ΙτούδηςΤΣΣΚΑ ΜόσχαςEuroleagueΦενέρμπαχτσεμπάσκετ