Αθλητισμός|04.05.2022 23:00

Άρωμα ΝΒΑ και... Χόλιγουντ στο ΣΕΦ: Με Ντουράντ, Λάνθιμο και Έμα Στόουν στις εξέδρες το Ολυμπιακός - Μονακό!

Newsroom

Υψηλές παρουσίες με άρωμα NBA αλλά και... Χόλιγουντ υπήρξαν στις εξέδρες του ΣΕΦ για το σπουδαίο ματς της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μονακό. Εκεί ήταν ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος μετά την παρουσία του στο Game 4 του Μόντε Κάρλο, πέταξε στην Αθήνα με το ιδιωτικό τζετ του ιδιοκτήτη της Μονακό για να δει από κοντά τις προσπάθειες του καλού φίλου του και ηγέτη των Μονεγάσκων, Μάικ Τζέιμς. Ωστόσο αποδοκιμάστηκε έντονα απ' το κοινό των Πειραιωτών καθώς είχε υποστηρίξει ανοιχτά τη Μονακό στο προηγούμενο παιχνίδι.

Πάντως δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και την έκπληξή του για την... εκρηκτική ατμόσφαιρα που αντίκρισε στο ΣΕΦ λίγο πριν από το φινάλε με πλήθος καπνογόνων να ανάβουν μόλις σφραγίστηκε η πρόκριση! Ο ίδιος το χαρακτήρισε ως «Αποκάλυψη» στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και είδαν τα εκατομμύρια των ακολούθων του σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Επίσης, στις εξέδρες του ΣΕΦ βρέθηκε και ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης και φίλαθλος της ομάδας του Πειραιά Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος είχε στο πλευρό του την οσκαρική Έμα Στόουν, η οποία μάλιστα φορούσε μάσκα Ολυμπιακού, ενώ πανηγύρισε έντονα και το μεγάλο come back των Ερυθρόλευκων!

Βεβαίως απ' τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση απ' το κοινό...

Βασίλης ΣπανούληςΜονακόEuroleagueΟλυμπιακόςΈμα ΣτόουνΓιώργος ΛάνθιμοςΚέβιν Ντουράντ