Αθλητισμός|07.05.2022 17:05

Θα θυμίζει... ΣΕΦ η Stark Arena στο Final 4 της Euroleague - Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι!

Newsroom

Μπορεί το Final 4 της Euroleague να γίνεται στο Βελιγράδι, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται... εντός έδρας! Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA, ήδη οι φίλοι των Ερυθρόλευκων έχουν αγοράσει 4.500 εισιτήρια online, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή της επιπλέον 600 εισιτήρια, που θα διατεθούν σε κατόχους διαρκείας. Όπως γίνεται αντιληπτό με περίπου 5.000 φίλους του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η Stark Arena θα μετατραπεί σε... ΣΕΦ.

Μάλιστα αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες καθώς τα στελέχη της ομάδας του Πειραιά είναι stand by για πιθανές επιστροφές εισιτηρίων από τις άλλες ομάδες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αναντολού Εφές θα πουλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια που έχει (περίπου 600), όμως δύσκολα θα συμβεί το ίδιο και για τις Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα. Επομένως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το Final 4 θα έχει έντονο ερυθρόλευκο χρώμα στην εξέδρα, με τον κόσμο να δίνει ώθηση στους παίκτες του Μπαρτζώκα στο πρώτο καθοριστικό ματς με την Εφές στην Πέμπτη 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Euroleague ο κόσμος των Eρυθρόλευκων έχει εξασφαλίσει το 45% των εισιτηρίων κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο θα είναι κατακόκκινο. Στη δεύτερη θέση, αρκετά πίσω από τον Ολυμπιακό είναι οι Ισπανοί που έχουν προμηθευτεί το 16% των εισιτηρίων. Μάλιστα η Ισπανία έχει δύο ομάδες στο final 4, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα που θα συγκρουστούν στον δεύτερο ημιτελικό. Το 6% των εισιτηρίων το έχουν κλείσει οι Ισραηλινοί (!) οπαδοί παρά το γεγονός ότι η Μακάμπι αποκλείστηκε από τα playoffs. Το 5% το έχουν πάρει οι Σέρβοι, ενώ 5% των εισιτηρίων έχουν προμηθευτεί οι Τούρκοι. Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο πως και οι Σέρβοι, ιδίως οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα με τους οποίους έχουν αδελφοποιηθεί οι οπαδοί των Πειραιωτών, θα υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

EuroleagueFinal 4Ολυμπιακός