Αθλητισμός|07.05.2022 22:00

Η εκπληκτική Μπράιτον διέσυρε το φάντασμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0!

Newsroom

Δεν λέει να σταματήσει ο αγωνιστικός κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League καθώς διασύρθηκε στην έδρα της εξαιρετικής Μπράιτον! Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ συνέτριψε με 4-0 τους Κόκκινους Διαβόλους βγάζοντάς τους και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης του τέταρτου «εισιτηρίου» για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Μάλιστα, οι Μπέμπηδες, πλέον κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και το «τρένο» για τους ομίλους του Europa League, καθώς έχουν διαφορά έξι βαθμών από την έβδομηΓουέστ Χαμ, όμως, έχουν και δύο ματς περισσότερα από τους Λονδρέζους που παίζουν την Κυριακή στην έδρα της Νόριτς που έχει υποβιβαστεί και με νίκη θα μειώσουν στο -3. Η Γιουνάιτεντ έχει ένα ακόμη ματς να δώσει για να κλείσει τη σεζόν, εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας στις 22 Μαΐου, ωστόσο, με την εικόνα που έδειξε προβλημάτισε γι' άλλη μια φορά. Το γεγονός ότι δέχθηκε τρία γκολ σε 11 λεπτά είναι ενδεικτικό...

Η απίθανη Μπράιτον που τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις άνοιξε το σκορ με τον Καϊσέδο στο 15', πέτυχε το 2-0 στο 49΄ με τον Κουκουρέγια, το 3-0 στο 57΄ με τον Γκρος, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με τον Τροσάρ στο 60΄. 

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπράιτονPremier League