Αθλητισμός|09.02.2019 19:22

Super League: Ο Απόλλων σόκαρε τον Πανιώνιο κι ελπίζει ξανά!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Παίζοντας χωρίς άγχος, αλλά με πάθος, ο Απόλλων επικράτησε του Πανιωνίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Βαφέας στο 73’ με κεφαλιά, κάνοντας την μεγάλη έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής! 

Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες κόντρα στον κουρασμένο Πανιώνιο από το ματς Κυπέλλου μέσα στην εβδομάδα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την δεύτερη μόλις νίκη της σεζόν. Τελευταία φορά που είχε νικήσει μακριά από τη Ριζούπολη ο Απόλλωνας ήταν τον περασμένο Απρίλιο!
Αντίθετα ο Πανιώνιος έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ένας Τούρκος φίλαθλος από την Σμύρνη, που κάθισε στις θέσεις των επισήμων και ανάρτησε ένα πανό με το μήνυμα: «Ερχομαι από τη Σμύρνη να δω το πραγματικό Σμυρνέικο ντέρμπι, σας χαιρετώ αδέρφια μου».  Στις κερκίδες βρέθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (53' Μαξίμοβιτς), Κόρμπος, Κούρντι, Μασούρας, Καμαρά (46' Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς, Σιντί Αλί (46' Μανθάτης), Ντουρμισάι

ΑΠΟΛΛΩΝ: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Ντούρσο, Ντεφεντερίκο (84' Αγρόδημος), Ελ Χέλβε, Βαφέας (88' Ναζλίδης), Ρώσση Βάρκας (66' Ακόστα)

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram 

Super League 1Απόλλων ΣμύρνηςΠανιώνιος