Καρίμ Μπενζεμά: Αλβανός αξιωματούχος κατηγορείται για διάρρηξη στην κατοικία του ποδοσφαιριστή
NewsroomΠρώην κρατικός αξιωματούχος στην Αλβανίας συνελήφθη στη χώρα του με την κατηγορία της διάρρηξης του σπιτιού του Καρίμ Μπενζεμά τον Φεβρουάριο του 2019.
Ο Αλφρεντ Προντάντι υπηρετούσε για εννέα χρόνια ως τοπικός διευθυντής υπηρεσίας για την ύδρευση και την αποχέτευση. Τον Φεβρουάριο του 2019 ο Προντάντι κατηγορείται ότι μπήκε στην κατοικία του ποδοσφαιριστή και έκλεψε πολύτιμα αντικείμενα.
Ο γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν ενάντια στην Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για το κλασικό ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Ισπανίας.
Ο Προντάντι αρνείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» αυτής της διάρρηξης. Ωστόσο δικαστήριο στην Ισπανία τον κατηγορεί για 40 κλοπές σε ισπανικό έδαφος από το 2013.
Το ζήτημα πήρε και πολιτικές διαστάσεις στην Αλβανία. Ο Κρέσνικ Σπάχιου, αρχηγός αλβανικού εθνικιστικού κόμματος, σχολίασε ότι έκλεψε τον Μπενζεμά και τον έκαναν διευθυντή, αν καταφέρει να κλέψει τον Μέσι , θα τον διορίσουν και υπουργό».
- Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
- Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
- Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
- Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας