Γράφει ιστορία η Ελένη Αντωνίου στο Βόλος - ΟΦΗ: Γίνεται η πρώτη γυναίκα διαιτητής σε αγώνα Super League
NewsroomΙστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι του Βόλου με τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό για τα πλέι άουτ της Super League καθώς η διαιτητής Ελένη Αντωνίου γίνεται η πρώτη γυναίκα που θα σφυρίξει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας από καταβολής Α' Εθνικής!
Η Ελένη Αντωνίου βραβεύτηκε από την Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών και η ΚΕΔ και ο αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ την επιβραβεύουν με έναν ιστορικό ορισμό στη Super League. Μάλιστα, στο πλευρό της θα έχει ως βοηθό την πολύπειρη Χρυσούλα Κουρομπύλια, η οποία παίζει για αρκετά χρόνια στο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας.
Η Αντωνίου που προέρχεται απ' την ΕΠΣ Αχαΐας είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και έχει στο ενεργητικό της αγώνες Champions League γυναικών, ενώ το 2019 είχε γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, που είχε οριστεί ως τέταρτη στο ματς της Super League Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο