Αθλητισμός|14.05.2022 07:30

Μπακς - Σέλτικς 95-108: Ο εκπληκτικός Τέιτουμ λύγισε τον συγκινητικό Αντετοκούνμπο και όλα θα κριθούν στο 7ο παιχνίδι

Newsroom

Δεν ήταν λίγοι όσοι πίστευαν, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρώτο παιχνίδι της, ότι η σειρά Μπακς - Σέλτικς θα θυμίζει την περσινή των «ελαφιών» με τους Νετς, η οποία κρίθηκε στα επτά παιχνίδια και ο νικητής της τελικά κατέκτησε και τον τίτλο. Μπορεί ο τραυματισμός του Κρις Μίντλετον, δηλαδή του δεύτερου κορυφαίου παίκτη των Μπακς να άλλαξε τις ισορροπίες στη σειρά όμως τελικά οι Μπακς ήταν αυτοί που βρέθηκαν πρώτοι μπροστά στην ευκαιρία να περάσουν στους τελικούς της Ανατολής. Όμως το βράδυ της Παρασκευής δεν τα κατάφεραν και πλέον οδηγούμαστε στο καθοριστικό Game 7.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμα μία συγκλονιστική εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Βοστόνης, όμως ο τρομερός Τζέισον Τέιτουμ, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι πλέον έχει αλλάξει επίπεδο και οδήγησε τους Σέλτικς στο break με 108-95. Πλέον όλα θα κριθούν το βράδυ της Κυριακής, στις 22:30 στο TD Garden.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ με 44 πόντους, 20 ριμπάουντ 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ έκανε μυθική εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να βρει την λύση απέναντι στον τρομερό Τέιτουμ, που με 46 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ «σκότωσε» τους Μπακς.

Το ματς είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι στο πρώτο δωδεκάλεπτο, με τους Σέλτικς να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 28-26, ενώ οι «Κέλτες» στο δεύτερο δωδεκάλεπτο πάτησαν... γκάζι και ανέβασαν την διαφορά με επί μέρους 25-17!

Οι Σέλτικς είχαν τον έλεγχο και στις επόμενες δύο περιόδους, καταφέρνοντας να φτάσουν στο break φέρνοντας τη σειρά στην έδρα τους για το καθοριστικό έβδομο παιχνίδι που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό της ανατολικής περιφέρειας.

Μιλγουόκι ΜπακςNBAΜπόστον Σέλτικςειδήσεις τώραΓιάννης Αντετοκούνμπο