Αθλητισμός|14.05.2022 18:58

Πεντάστερος Βόλος διέλυσε τον ΟΦΗ! Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στη Super League

Newsroom

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε τη σεζόν ο Βόλος που διέλυσε με 5-0 τον ΟΦΗ σε ματς για την τελευταία (7η) αγωνιστική των πλέι άουτ χάρη σε δύο γκολ του Φαν Βέερτ (έκλεισε τη σεζόν με 17 τέρματα συνολικά και διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ) και του Ροσέρο κι ένα του Φερνάντες. Ανεξάρτητα απ' το αποτέλεσμα πάντως, το παιχνίδι είχε ιστορικό χαρακτήρα καθώς η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής, η οποία σφύριξε αγώνα της Super League! Η ίδια, έχοντας στο πλευρό της την πολύπειρη και διεθνή βοηθό Χρυσούλα Κουρομπύλια, αντιμετώπισε με ένα πλατύ χαμόγελο στην ιστορική στιγμή.

Ο Βόλος ήταν κυρίαρχος απ' το ξεκίνημα του ματς κι άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Στο 12' ο Φαν Βέερτ συνδυάστηκε θαυμάσια με τον Φερνάντες, ο οποίος πάσαρε στον Ολλανδό που με πολύ ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Φαν Βέερτ χτύπησε ξανά στο 29' καθώς εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο γύρισμα του Βούρου και με προβολή από κοντά πρόλαβε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ γράφοντας το 2-0.

Το τρίτο γκολ του Βόλου προήλθε απ' το τρομερό φάουλ του Φερνάντες με το αριστερό.

Στο 65' ο Βόλος σκόραρε για τέταρτη φορά με τον Ροσέρο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Φερνάντες και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Το επιθετικό κρεσέντο του Βόλου συνεχίστηκε και στο 81' και πάλι ο Ροσέρο, έπειτα από σέντρα του Φαν Βέερτ, ξανά με το κεφάλι διαμόρφωσε το 5-0.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Φεράρι, Άλχο, Γκιουλέν, Μπαριέντος (55' Ριένστρα), Τσοκάνης (76' Λογαράς), Μεταξάς, Ροσέρο, Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Βούρος (38' Γιαννούλης), Διαμαντής (46' Τσιλιανίδης), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Τοράλ (61' Νέιρα), Ντε Γκουζμάν (61' Στάικος), Μπουζούκης, Ντουρμισάι (46' Φελίπε).

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΟΦΗ