Αθλητισμός|15.05.2022 21:50

Super League: Φινάλε στα πλέι άουτ με πρωταγωνιστή τον Ιωνικό

Newsroom

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής της διαδικασίας των πλέι άουτ της Super League που ολοκληρώθηκε με την 7η αγωνιστική. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού και τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος και στην έβδομη συνολικά στο πρωτάθλημα. Επίσης, ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα που αποχαιρετά οριστικά την κατηγορία, ενώ η Λαμία που θα δώσει μπαράζ για την παραμονή με τη Βέροια, έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Κανένα ματς πάντως δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς όλα είχαν κριθεί απ' την περασμένη αγωνιστική.

Ο Ιωνικός που ήρθε για να μείνει στη Super League, προηγήθηκε με τον Ντάλτσιο στο 9’, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Καρέλη στο 47' αλλά ο Τουράμ στο 62' και ο Μάντζης στο 86’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χριστοδούλης, Ντάλσιο, Βαλεριάνος (90΄ Κιάκος), Τσιγκρίνσκι, Πογκοσιάν (61΄ Μάντζης), Μύγας (90΄ Γκοτσούλιας), Σάντσες, Ρομαό, Τουράμ (84΄ Πλατέλλας), Κάνιας, Λένις (90΄ Καμπράλ)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (88΄ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες (84΄ Λιάβας), Αντούνες, Ντουάρτε (84΄ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (89΄ Μπαρμπόσα), Νταγκό (46΄ Καρέλης), Βέργος

Την ίδια ώρα στην Τρίπολη, ο Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος (2-2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ στο 49', ο Τσιλούλης ισοφάρισε στο 70', ο Ιγκλέσιας σκόραρε στο 74' για τους γηπεδούχους αλλά ο Ντάουντα ισοφάρισε στο 90'. Aυτό ήταν το τελευταίο ματς του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του Αστέρα καθώς όλα δείχνουν ότι θα τον διαδεχτεί ο Ηρακλής Μεταξάς!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου (65΄ Καστάνο), Αντζουλάς, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (61΄ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (80΄ Βαλιέντε), Σίτο (80΄ Σονί), Ριέρα, Μιχόπουλος (61΄ Κρεσπί), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (88΄ Δούμας), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Βιτλής (81΄ Τουτουαρίμα), Κάστρο (60΄ Κραγιόπουλος), Σλίβκα (88΄ Παπαγεωργίου), Φατιόν, Μαρτίνες (60΄ Τσιλούλης), Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Τέλος η Λαμία, μια εβδομάδα πριν από το μπαράζ με τη Βέροια έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, που έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν τουλάχιστον εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία δίχως άγχος και περιπέτειες στο φινάλε.

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης (83΄ Βύντρα), Νούνιες, Αραμπούλι (62΄ Μανούσος), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπανγκουρά (69΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (70΄ Μανουσάκης), Γκέντσογλου (62΄ Τιρόνε), Λούκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Μάριτς, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Ερλινγκμαρκ (46΄ Στρούγγης), Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (46΄ Σάλομον), Χαρίσης, Καρτάλης (63΄ Νταβιώτης), Μουνίθ (46΄ Ναμπί), Τζαβίδας (63΄ Μπεντινέλι), Κουλούρης

Λαμία ΠΑΕΑτρόμητοςΑπόλλων ΣμύρνηςΑστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΙωνικός ΝικαίαςΠαναιτωλικός