Αθλητισμός|10.02.2019 14:15

K19: Θρίαμβος του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Ολυμπιακού

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την αήττητη πορεία του στο δρόμο για την διατήρηση του τίτλου στη Κ19, νικώντας τον Ολυμπιακό με 2-0.

Τα γκολ των «ασπρόμαυρων» πέτυχε ο Χατζηστραβός στο 27' και στο 59'.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (Σαλαμούρας 88'), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Δούμτσης (Πανίδης 79') και Γκαργκαλατζίδης (Τζοβάρας 63'). 

Ολυμπιακός (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (Ντότης (60'), Μαρίνος, Φέκκας (Σουρλής (60'), Βοΐλης. 

Γκαρσία: «Ρίξτε λουλούδια, όχι χαρτιά, μπορεί να γίνει τίποτα περίεργο...»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στο ματς της Τούμπας που ακολουθεί το βράδυ, και σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα το δουν όλοι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Επειδή ζήσαμε πολλά θα πρέπει οι φίλαθλοι να είναι προσεκτικοί, να πετάξουν λουλούδια αντί για χαρτιά, για να μη γίνει τίποτα περίεργο... Θα είναι ένα δυνατό ματς και μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα».

Πέρες: «Ανοικτό ντέρμπι»

Ο Ρικάρντο Πέρες, ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, από τη πλευρά του, σημείωσε: «Και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές και ικανές για το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Κ19ΠΑΟΚΟλυμπιακός