Μικροένταση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας (vid)
NewsroomΟ διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δεν είχε διαπίστευση από τη λίγκα για να παρευρεθεί στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο κι έτσι δημιουργήθηκε μικροένταση με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να μην του επιτρέπουν να μπει.
Ο Μαρινάκης είχε διαπληκτισμό με αστυνομικό, τον οποίο άρχισε να σπρώχνει και να λέει πως αν δεν περάσει αυτός μέσα δε θα πάει κανένας από την ομάδα του Ολυμπιακού.
Στο σημείο βρισκόταν κι ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Το μόνο που ήθελα είναι ότι όλα είναι καλά με την ομάδα» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Σαββίδη να του απαντά «ναι, κανένα πρόβλημα» και κάπου εκεί λύθηκε το θέμα.
Μάλιστα, λίγο αργότερα Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς έκαναν μαζί... αυτοψία στους χώρους της Τούμπας τσεκάροντας μέχρι και το ασανσέρ!
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
- Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο