Μικροένταση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Τούμπας (vid)
NewsroomΟ διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δεν είχε διαπίστευση από τη λίγκα για να παρευρεθεί στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο κι έτσι δημιουργήθηκε μικροένταση με τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να μην του επιτρέπουν να μπει.
Ο Μαρινάκης είχε διαπληκτισμό με αστυνομικό, τον οποίο άρχισε να σπρώχνει και να λέει πως αν δεν περάσει αυτός μέσα δε θα πάει κανένας από την ομάδα του Ολυμπιακού.
Στο σημείο βρισκόταν κι ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Το μόνο που ήθελα είναι ότι όλα είναι καλά με την ομάδα» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Σαββίδη να του απαντά «ναι, κανένα πρόβλημα» και κάπου εκεί λύθηκε το θέμα.
Μάλιστα, λίγο αργότερα Βαγγέλης Μαρινάκης και Κώστας Καραπαπάς έκαναν μαζί... αυτοψία στους χώρους της Τούμπας τσεκάροντας μέχρι και το ασανσέρ!
- Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
- Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
- «Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
- Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»