Αθλητισμός|26.05.2022 21:37

Bernie Ecclestone: Σε μπελάδες το πρώην αφεντικό της Formula 1 – Γιατί συνελήφθη στη Βραζιλία

Newsroom

Σε μπελάδες μπήκε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1 Μπέρνι Έκλεστον (Bernie Ecclestone), ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στη Βραζιλία, την ώρα που επιβιβαζόταν σε αεροπλάνο. Ο λόγος; Έφερε πάνω του όπλο.

Bernie Ecclestone: Σε μπελάδες το πρώην αφεντικό της Formula 1

Ο Έκλεστον, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση με τα βραζιλιανικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι λίγο αργότερα πήρε ιδιωτικό τζετ για την Ελβετία.

Η γραμματεία δημόσιας ασφάλειας της πολιτείας Σάο Πάολο ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «ένας 89χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη αφού ομοσπονδιακοί αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο στις αποσκευές του την Τετάρτη γύρω στις 9:30 μ.μ. στον χώρο των ακτίνων Χ του αεροδρομίου Βιρακόπος στην Καμπίνας».

Η αστυνομία περιέγραψε το όπλο ως ένα άδειο πιστόλι Seecamp 0,32 LW, το οποίο κατασχέθηκε. Ο Έκελστον, ο οποίος επιβεβαίωσε στην αστυνομία ότι το όπλο ήταν δικό του, αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε 6.060 ρεάλ Βραζιλίας (1.257 δολάρια).

Ο πρώην επικεφαλής της Φόρμουλα Ένα, ο οποίος αποχώρησε από το χώρο το 2017, έχει οικογένεια στη Βραζιλία και επισκέπτεται συχνά τη χώρα της Νότιας Αμερικής.

οπλοκατοχήΒραζιλίασύλληψηειδήσεις τώρα