Αδιανόητο περιστατικό στη Νορβηγία: Τερματοφύλακας έφερε… πιο κοντά τα δοκάρια του και κέρδισε η ομάδα του
NewsroomΈνα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών στη Νορβηγία σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή έναν τερματοφύλακα. Τι συνέβη; Ο τερματοφύλακας της Βίκινγκ, αποφάσισε εν ώρα αγώνα να μετακινήσει τα δοκάρια και να μικρύνει την απόσταση τους για λίγα εκατοστά!
Ο 21χρονος Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον δεν εξήγησε γιατί το έκανε αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα του κέρδισε τη Γερβ. Το βίντεο κυκλοφόρησε αρκετές ημέρες μετά από τον αγώνα και προκάλεσε αντιδράσεις στην Νορβηγία.
Σε δηλώσεις τους στην «Aftenbladet», ο τερματοφύλακας υποστήριξε: «Είναι ένα τελετουργικό το οποίο κάνω πριν από τα ματς, το οποίο με κάνει να νιώθω άνετα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Απλώς κλωτσάω τα δοκάρια».
Ο βοηθός διαιτητή έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Γκούναρσον «έκανε κάτι στο δοκάρι»! Η ομάδα του υποστήριξε ότι μπορεί να είναι κάποιο τελετουργικό και επί της ουσίας δεν πήρε θέση για το θέμα.
- Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο και έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του - Τιμωρία από το MLS
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ιδιοκτήτης του ART TV, Ηλίας Γκανιάτσας
- Επελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»
- Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»