Αθλητισμός|03.06.2022 22:31

Όποιος θέλει μπαίνει στο Roland Garros - Διαδηλώτρια εισέβαλε στο γήπεδο και δέθηκε στο φιλέ!

Newsroom

Μολονότι οι διοργανωτές του Roland Garros διατείνονταν πως τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, μια διαδηλώτρια(;) κατόρθωσε να μπει στο κεντρικό γήπεδο Φιλίπ Σατριέ, όπου παίζεται ο ημιτελικός μεταξύ του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ και του Κροάτη Μάριν Τσίλιτς, και να δεθεί στο φιλέ!

Οι δυο παίκτες και το κοινό παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τη σκηνή με τη νεαρή γυναίκα να μπαίνει ανενόχλητη στο γήπεδο! Ευτυχώς δεν είχε άγριες διαθέσεις παρά μόνο ήθελε να στείλει το μήνυμά της καθώς στο μπλουζάκι είχε το μήνυμα: «Έχουμε ακόμα 1.028 μέρες». Ωστόσο, τίθεται ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ασφαλείας για το πώς μπόρεσε να φτάσει ανενόχλητη μέχρι το κέντρο του γηπέδου και παρά το γεγονός ότι περιμετρικά του κορτ βρίσκονται σεκιούριτι.

Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για ένα 25λεπτο, μέχρι η ασφάλεια του γηπέδου να απομακρύνει τη διαδηλώτρια από το κεντρικό κορτ. Οι δύο τενίστες για λόγους ασφαλείας οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα επέστρεψαν για την επανεκκίνηση του ματς.

Ο κόσμος του τένις έχει βιώσει μια σοκαριστική επίθεση πριν από δεκαετίες από εισβολή οπαδού. Η Μόνικα Σέλες είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με μαχαίρι εντός του κορτ από ένα αρρωστημένο θαυμαστή της Στέφι Γκραφ που εκείνη την εποχή ήταν η μεγάλη της αντίπαλος.

Roland GarrosΚάσπερ Ρουντδιαδηλωτήςδιαμαρτυρία