Η σημαία παραμένει στον ιστό της! Για ακόμα έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια
NewsroomΣτον ιστό της θα παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο η σημαία του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα συνεχίσει να φορά το περιβραχιόνιο του Δικεφάλου του Βορρά και για το 2023 καθώς η επιθυμία των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους γίνεται πραγματικότητα.
Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο είχαν δώσει το πράσινο φως για να συνεχίσει ο αρχηγός να φορά τα «ασπρόμαυρα» (καθώς και ακόμη τρεις παίκτες), ενώ και η επιθυμία του παίκτη ήταν μεγάλη.
Έτσι σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2023, ενώ αναφέρει ότι θα συνεχίζει να προσφέρει με την ποιότητά του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργίας με τον Βιεϊρίνια
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.
Ο αρχηγός θα μείνει εδώ για έναν ακόμα χρόνο! Ο Leader υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 280 και τη νέα αγωνιστική περίοδο φιλοδοξεί να περάσει στην κορυφή της λίστας.
Έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία, το πάθος του και φυσικά την ποιότητα του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής».
Φωτιά στη Βούλα: Πόσα στρέμματα έγιναν στάχτη – Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα