Αθλητισμός|07.06.2022 13:39

Η σημαία παραμένει στον ιστό της! Για ακόμα έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Newsroom

Στον ιστό της θα παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο η σημαία του ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα συνεχίσει να φορά το περιβραχιόνιο του Δικεφάλου του Βορρά και για το 2023 καθώς η επιθυμία των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους γίνεται πραγματικότητα.

Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο είχαν δώσει το πράσινο φως για να συνεχίσει ο αρχηγός να φορά τα «ασπρόμαυρα» (καθώς και ακόμη τρεις παίκτες), ενώ και η επιθυμία του παίκτη ήταν μεγάλη.

Έτσι σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2023, ενώ αναφέρει ότι θα συνεχίζει να προσφέρει με την ποιότητά του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργίας με τον Βιεϊρίνια

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο αρχηγός θα μείνει εδώ για έναν ακόμα χρόνο! Ο Leader υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια, έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος ξένος στην ιστορία του Δικεφάλου σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 280 και τη νέα αγωνιστική περίοδο φιλοδοξεί να περάσει στην κορυφή της λίστας.

Έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να προσφέρει με την εμπειρία, το πάθος του και φυσικά την ποιότητα του στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής».

Όλες οι ειδήσεις:

Μηνύματα Μητσοτάκη: Τι είπε για την τουρκική προκλητικότητα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την κριτική για τη φωτιά στη Βούλα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Του ζήτησε να χωρίσουν και την σκότωσε στο σαλόνι πριν αυτοκτονήσει - Άφησε έξω τα κλειδιά για να τους βρουν

Φωτιά στη Βούλα: Πόσα στρέμματα έγιναν στάχτη – Δορυφορική εικόνα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής

«Σφαγή» Γιαννάκου με Βασιλακόπουλο on air: «Γαμ**ο μου - Έχετε τον κάφρο κάθε φορά στα κανάλια» - «Δεν είμαστε στο πεζοδρόμιο»

Αντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαανανέωσηΠΑΟΚειδήσεις τώρα