Αθλητισμός|08.06.2022 20:10

Σε απολογία ο Βράνιες απ' την ΑΕΚ για τα δημοσιεύματα περί επεισοδίου στην Μπάνια Λούκα!

Newsroom

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Όγκνιεν Βράνιες ότι κλήθηκε σε απολογία για όσα αναφέρονται για εκείνον σε δημοσιεύματα σχετικά με επεισόδιο που φέρεται να ενεπλάκη στην Μπάνια Λούκα.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (8/6) το όνομα του Βράνιες «έπαιξε» στον σερβικό και στον βοσνιακό καθώς τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο αμυντικός της Ενωσης είχε επεισόδιο -«για τα μάτια μιας γυναίκας» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- και δέχθηκε επίθεση από άνδρα στη μπαρ της πόλης.  Πάντως, ο Βράνιες με ανάρτησή του στο Instagram διέψευσε ότι πήρε μέρος σε κάτι τέτοιο, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο ίδιος φέρεται να επικοινώνησε με μήνυμα υποστηρίζοντας ότι όλα όσα γράφονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καθώς, όπως τονίζει βρίσκεται στο Σπλιτ της Κροατίας.

Ουσιαστικά από την ΑΕΚ ζητούν απ' τον παίκτη εξηγήσεις και διευκρινίσεις για το αν είναι αληθή ή όχι τα δημοσιεύματα. Και τούτο διότι, εφόσον είναι πραγματικά τα γεγονότα, τέτοιες καταστάσεις είναι άκρως δυσφημιστικές για την ομάδα, όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση που υπήρξε απ' τους Κίτρινους. Ούτως ή άλλως, στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματισμός για την περίπτωση του Βράνιες, το μέλλον του οποίου στην ομάδα είναι μετέωρο.

ΑΕΚαπολογίαεπεισόδιοΌγκνιεν Βράνιες