Αθλητισμός|09.06.2022 21:04

Φιάσκο Ολυμπιακού με Μόργκαν Ντε Σάνκτις - Ανακοινώθηκε απ' τη Σαλερνιτάνα!

Newsroom

Σε φιάσκο εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό η υπόθεση του Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος μολονότι είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Ερυθρόλευκους, τελικά αποφάσισε να αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην ιταλική Σαλερνιτάνα, που σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και παρέμεινε στη Serie A.

Ο Ιταλός παλαίμαχος γκολκίπερ και νυν παράγοντας, παρότι ήρθε στην Ελλάδα για συνομιλίες με τους Πειραιώτες και παρά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό δήλωναν βέβαιοι για την έναρξη της συνεργασίας μαζί του προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος προσελήφθη απ' τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εκείνος προτίμησε την άσημη Σαλερνιτάνα που θα παίξει για την παραμονή της στη Serie A απ' τον Ολυμπιακό των προκριματικών του Champions League και της προοπτικής των ομίλων!

«Η US Salernitana 1919 ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτιs και του έχει εμπιστευτεί τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Η επιλογή είναι μέρος ενός ευρύτερου έργου στο όνομα της καινοτομίας και ενός νέου δυναμικού και εγκάρσιου τρόπου κατανόησης του κόσμου του ποδοσφαίρου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Σαλέρνο.

Σημειωτέον ότι ο Ντε Σάνκτις θα αντικαταστήσει τον Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος την Τετάρτη ήρθε σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει καθήκοντα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός