Αθλητισμός|11.06.2022 13:36

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μάχη «αιωνίων» στους τελικούς στο μπάσκετ μετά από 4 χρόνια

Newsroom

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν στους τελικούς του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League μετά από από 4 χρόνια.

Το «τριφύλλι» τελείωσε τη σειρά κόντρα στη Λάρισα, προκρίθηκε με 3-2 νίκες στους τελικούς, εκεί που ήδη περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι «σκούπισαν» τον Προμηθέα στα ημιτελικά.

Οι δύο «αιώνιοι» μετά από ένα διάλλειμα 4 ετών, λόγω του υποβιβασμού του Ολυμπιακού στην Α2, θα βρεθούν και πάλι στους τελικούς, παλεύοντας για τον τίτλο.

Το πλεονέκτημα στη σειρά το έχει η ομάδα του Πειραιά, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, με τον πρώτο τελικό να διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Η σειρά των τελικών της Basket League ξεκινάει το βράδυ του Σαββάτου (11/6). Το τζάμπολ του Game 1 που θα γίνει στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με την ΕΡΤ3 να καλύπτει τηλεοπτικά τον αγώνα.

Όλες οι ειδήσεις

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Power Pass: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, πώς θα κάνετε αίτηση – Αναλυτικά παραδείγματα και διαδικασία

Στο επίκεντρο των γερμανικών ΜΜΕ η τουρκική προκλητικότητα: Κατάφορα επιθετική στάση κατά της Ελλάδας από Ερντογάν

Ένας αδίστακτος απατεώνας: Πούλησε τον Πύργο του Άιφελ για παλιοσίδερα και εξαπάτησε τον Αλ Καπόνε – Πώς τον συνέλαβαν και πέθανε στο Αλκατράζ

Απίστευτο περιστατικό: Άλλαζε πινακίδες στα οχήματά του για να μην πληρώνει… τέλη κυκλοφορίας

ειδήσεις τώραΟλυμπιακόςBasket LeagueΠαναθηναϊκός