Μόντρεζλ Χάρελ: Γνωστός NBAer συνελήφθη με ενάμισι κιλό μαριχουάνας στο αμάξι και απειλείται με φυλάκιση έως 5 έτη
NewsroomΣε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο NBAer Μόντρεζλ Χάρελ, ο οποίος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης καθώς κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών! Έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας που έγινε στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του περίπου ενάμισι κιλό μαριχουάνας συσκευασμένο σε νάιλον μέσα σε μια τσάντα πλάτης στο πίσω κάθισμα.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς, κίνησε υποψίες καθώς οδηγούσε στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι αργά και σε κοντινή απόσταση πίσω από ένα άλλο όχημα. Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι μύρισε μαριχουάνα και αποφάσισε να ελέγξει το αυτοκίνητο ανακαλύπτοντας τις σακούλες με τη μαριχουάνα. Ο Χάρελ, ο οποίος μετράει οχτώ χρόνια παρουσίας στο NBA με τις φανέλες των Ρόκετς, Κλίπερς, Λέικερς, Γουίζαρντς και Χόρνετς και το προσεχές διάστημα θα είναι free agent, εφόσον καταδικαστεί για διακίνηση μαριχουάνας κάτω των δυόμισι κιλών, απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και 5 χρόνια. Η πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο θα γίνει στις 13 Ιουλίου.
- Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
- «Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
- Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα