Αθλητισμός|20.06.2022 17:23

ΠΑΟΚ: «Ξεκινά ο σχεδιασμός της Νέας Τούμπας»

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ περνάει στην επόμενη φάση του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Τρίτη (21/6) επικυρώνεται η συμφωνία με τις υπογραφές και την επίσημη παρουσίαση των εταιρειών Salfo και Populous, που θα αναλάβουν τη μελέτη του masterplan και του business plan για το νέο σπίτι του Δικεφάλου.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώνεται την Τρίτη (21/06) με την υπογραφή της συμφωνίας η ανάθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σχήμα των εταιριών Salfo και Populous της μελέτης του masterplan και του business plan για τη Νέα Τούμπα. Μετά την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου-παρουσίαση των εταιριών και των εκπροσώπων τους στις 12:00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV».

Ζίβκοβιτς ως το 2024

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς ως το 2024. Ο Σέρβος γκολκίπερ ανανέωσε με τον Δικέφαλο και εφόσον εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα έχει συμπληρώσει μια τετραετία στην Τούμπα. Ο 33χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί 52 φορές με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ζίβκο Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024. Ήρθε το καλοκαίρι του 2019 για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου και συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο τα τελευταία τρία χρόνια.Ο Σέρβος αγωνίστηκε σε 52 αγώνες, κρατώντας 21 clean sheets, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.Ο Ζίβκοβιτς αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας ως το 2024».

Νέα Τούμπαγήπεδο ΠΑΟΚΤούμπαΖίβκο ΖίβκοβιτςΠΑΟΚ