Αθλητισμός|21.06.2022 22:20

Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025

Newsroom

Η κατάκτηση του νταμπλ εντός συνόρων με τον Ολυμπιακό και η εξαιρετική πορεία μέχρι το Final Four της Euroleague έφερε την παραμονή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο των Πειραιωτών. Η απόλυτα επιτυχημένη σεζόν που είχαν οι Πειραιώτες, οι οποίοι επέστρεψαν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, μετέτρεψε σε μονόδρομο την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου κόουτς, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2025.

Άλλωστε και οι δυο πλευρές ήταν απόλυτα ικανοποιημένες απ' τη συνεργασία τους τα τελευταία δυόμισι χρόνια και την πρόοδο που έχει διαγράψει η ομάδα. Και αυτό επικυρώθηκε με μια νέα συμφωνία, που εφόσον εξαντληθεί, θα κρατήσει τον 57χρονο προπονητή για πεντέμισι χρόνια στο Λιμάνι στη δεύτερη θητεία του στους Πειραιώτες καθώς είχε προηγηθεί η περίοδος 2012-2014 με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Euroleague το 2013. Ο Μπαρτζώκας είχε συνάντηση με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όπου επικυρώθηκε η συμφωνία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια».

Γιώργος ΑγγελόπουλοςBasket LeagueΓιώργος ΜπαρτζώκαςΠαναγιώτης ΑγγελόπουλοςΟλυμπιακόςEuroleague