Νέα πρόσωπα, νεαροί και επιστροφές στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ
NewsroomTo χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ άρχισε! Μετά από περίπου έναν μήνα διακοπών, ήρθε η ώρα για την επιστροφή στο γήπεδο, ενώ σε μια εβδομάδα, την προσεχή Δευτέρα (27/6), ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Αναμφίβολα, τα βλέμματα μαγνήτισαν οι δύο «καινούργιοι» Νικολάς Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ως παίκτες του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν ήταν τα μοναδικά... νέα πρόσωπα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Το παρών στην «πρώτη» για τη νέα σεζόν έδωσαν οι Λάζαρος Λάμπρου (επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΟΦΗ), ο Νίκα Νινούα (επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Λαμία) αλλά και ορισμένοι παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β και την Κ19 που θα συμμετάσχουν σε αυτό το πρώτο κομμάτι της νέας σεζόν στις προπονήσεις του Δικεφάλου.
Συγκεκριμένα, από τα νέα πρόσωπα το παρών στη Νέα Μεσημβρία έδωσαν ο Άγγελος Ζίλο (νεαρός στόπερ από την Κ19), ο Κωνσταντίνος Κουλιέρακης (από τον ΠΑΟΚ Β), ο Ίβο Μάροβιτς (τερματοφύλακας από τον ΠΑΟΚ Β), ο Αλέξανδρος Τσιόπτσης (τερματοφύλακας από τον ΠΑΟΚ Β), ο Παναγιώτης Τζήμας (μεσοεπιθετικός από τον ΠΑΟΚ Β) και ο Παναγιώτης Παναγιώτου (κεντρικός αμυντικός από τον ΠΑΟΚ Β).
- Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
- Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
- Ηλεία: Τραγικός επίλογος για την εξαφάνιση του 62χρονου - Κυνηγός εντόπισε τη σορό του
- Άνδρας είχε στο σπίτι του μετεωρίτη 4,6 δισεκατομμυρίων ετών γιατί νόμιζε πως ήταν... χρυσός