Αθλητισμός|21.06.2022 23:33

«Πρώτη» του Παναθηναϊκού με Λοντίγκιν, Γκάνεα και... πονοκέφαλο με Βέλεθ

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο το απόγευμα της Τρίτης (21/6)  στο «Γεώργιος Καλαφάτης»! Νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ο Γκάνεα και ο Λοντίγκιν, ενώ επέστρεψαν από δανεισμό οι Καμπετσής, Σαβιέρ, οι οποίοι όμως το πιθανότερο είναι να αποχωρήσουν. Το ίδιο ισχύει και με τον Αγιούμπ με τον οποίο αναζητείται φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου του.

Το παρών στην «πρώτη» της ομάδας έδωσαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκάνεα, Καμπετσής, Σαβιέρ. Άδεια έχουν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Διούδης, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Το μεσημέρι ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες μέχρι το 2023, ενώ οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Μαουρίσιο, ο οποίος αποχαιρέτησε τον σύλλογο. 

«Πονοκέφαλος» πάντως έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκό, μετά την κίνηση της Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας (ομάδα στην οποία εργάζεται ο Γιώργος Δώνης) να προσφέρει «μυθικό» συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ στον -εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού- Φραν Βέλεθ, δίνοντας ωστόσο, μόλις 200.000 ευρώ προς τους Πράσινους, με αποτέλεσμα να απορριφθεί ως «απαράδεκτη» κι «άνευ συζήτησης» απ’ τη διοίκηση του κλαμπ.

Ο Παναθηναϊκός τόνισε στον Βέλεθ ότι είναι ενεργή στο τραπέζι η πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αποδοχές αυξημένες κατά 40%, ήτοι στις 420.000 ευρώ το χρόνο. Πρόταση που θα γίνει αντίστοιχα εν ευθέτω χρόνω και προς τον Σένκεφελντ, ο οποίος επίσης δεσμεύεται έως το 2023 με τους Πράσινους. Ο παίκτης ωστόσο βλέπει την αραβική προοπτική ως «πρόταση ζωής» δεδομένου ότι θα του αποφέρει περί τα 2 εκατ. ευρώ για μια διετία.

Φραν ΒέλεθΠαναθηναϊκόςΓιούρι Λοντίγκιν