Αθλητισμός|23.06.2022 19:40

Τελειώνει ο Νικ Καλάθης απ' την Μπαρτσελόνα! Ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα τάραξε τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς ενημέρωσε τον Νικ Καλάθη πως δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση όμως είναι η υπόθεση αποδέσμευσής του.

Τα πρώτα... σύννεφα στις σχέσεις των Μπλαουγκράνα με τον Έλληνα γκαρντ είχαν φανεί πριν από λίγες μέρες όταν σύμφωνα με δημοσίευμα, Γιασικεβίτσιους και Καλάθης είχαν φτάσει τη σχέση τους στο σημείο... μηδέν. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού διέψευσε, ωστόσο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ήρθε να επιβεβαιώσει το πρόωρο τέλος του Έλληνα γκαρντ από τους Καταλανούς.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αναφέρει η «mundodeportivo», ήταν το ραντεβού του Γιασικεβίτσιους με τον Τόμας Σατοράνσκι, κάτι που δεν πήρε με καλό μάτι ο Έλληνας πλέι μέικερ. Το βράδυ της Τετάρτης (22/6) οι ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα ενημέρωσαν τον Καλάθη πως δεν είναι στα πλάνα του Σάρας ενόψει της νέας σεζόν, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να πληρωθεί... αδρά για να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Το συμβόλαιο του πρώην άσου του Παναθηναϊκού προβλέπει για την επόμενη περίοδο 1,8 εκατ. ευρώ, τα οποία ο Καλάθης δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει, κάτι που καθιστά την περίπτωση της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα δύσκολη και δαπανηρή.

ΜπαρτσελόναΝικ ΚαλάθηςEuroleague