Αθλητισμός|23.06.2022 22:40

Mega deal της Ρεάλ Μαδρίτης που αλλάζει από χορηγό την Audi με την BMW!

Newsroom

Μια απ' τις μακροβιότερες και πιο ιστορικές χορηγικές συνεργασίες των τελευταίων δύο δεκαετιών στο ποδόσφαιρο οδεύει προς το φινάλε της. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης χωρίζει με την Audi μετά από 19 χρόνια και στα σκαριά βρίσκεται mega deal των Μερένχες με έναν άλλο γερμανικό κολοσσό στην αυτοκινητοβιομηχανία, την BMW!

Οι Μαδριλένοι συνεργάζονται με την Audi απ' το 2003. Ωστόσο έφτασε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή καθώς η Audi φέρεται διατεθειμένη να περιορίσει τη δραστηριότητά της στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο, κρατώντας ως επί το πλείστον τη χορηγική συνεργασία με την Μπάγερν Μονάχου. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι δυο πλευρές τα «έσπασαν» καθώς η Audi δεν είχε σκοπό να δαπανήσει ποσά ανάλογα του παρελθόντος κάτι που βεβαίως δεν ικανοποιεί τη διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος κινήθηκε άμεσα και βρήκε τον αντικαταστάτη σε μια ανταγωνίστρια εταιρεία.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ισπανικής Marca η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει ήδη με την BMW, η οποία έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο ποδόσφαιρο μετά και τη συνεργασία που έχει συνάψει με τη Μίλαν. Το ακριβές ποσό που θα λαμβάνουν οι Μερέχνες σε ετήσια βάση δεν έχει «διαρρεύσει» ακόμη, ωστόσο, όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα πολλαπλασιάσει τα έσοδα του συλλόγου, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του «νέου Μπερναμπέου», που υπολογίζεται πως θα εκτινάξει στα ύψη τον ετήσιο τζίρο.

BMWLa LigaχορηγίαΡεαλ ΜαδρίτηςAudi