Αθλητισμός|24.06.2022 16:34

Φουλάρει μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ: Συμφωνία για Κάργα, ήρθε και ανακοινώνεται ο Κοτάρσκι, στο τραπέζι και ο Τάσος Δώνης

Newsroom

Προχωράει ολοταχώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ σε όλα τα μέτωπα. Καταρχάς, η συμφωνία ανάμεσα με τον ΠΑΣ Γιάννινα επετεύχθη και ο Γιάννης Κάργας θα ντυθεί προσεχώς στα ασπρόμαυρα για 3+1 χρόνια.

Η πινελιά που έλειπε στα μετόπισθεν και στο κέντρο της άμυνας του Δικέφαλου θα μπει με την απόκτηση του Γιάννη Κάργα. Από την πρώτη στιγμή οι Θεσσαλονικείς επισήμαναν πως μέχρι την Παρασκευή θα διευθετηθούν τα σχετικά και θα ενταχθεί στο δυναμικό του Δικεφάλου. Όπως και έγινε… Το βράδυ της Πέμπτης (23/6) επιτεύχθηκε η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ -δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα νούμερα που αφορούν το deal- ανοίγοντας το δρόμο του Κάργα για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει για 3+1 χρόνια και αναμένεται να έχει μια πρώτη γνωριμία το απόγευμα της Παρασκευής με τους νέους του συμπαίκτες…

Τελειώνει του Κοτάρσκι

Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι προκειμένου να... τελειώσει με τα διαδικαστικά και να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο. Ο 22χρονος Κροάτης πορτιέρε αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τα γκολποστ ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την παραχώρησή του από τον Άγιαξ στην Γκόριτσα, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν «σφήνα» και κατάφεραν να τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.

Ο Κοτάρσκι έφτασε στη Θεσσαλονίκη μέσω Βιέννης, αναμένεται να τελειώσει με τα διαδικαστικά που αφορούν και τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα οριστικοποιηθεί και επίσημα η απόκτησή του, που θα έχει ορίζοντα πενταετίας.

Στο τραπέζι το όνομα του Τάσου Δώνη

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τα εξτρέμ, παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Κάλεντ Νάρεϊ. Όπως τονίζουν οι Γερμανοί, μπορεί να βρίσκεται ακόμη με τη Φορτούνα στο προπονητικό κέντρο στο Bad Leonfelden, ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει σύντομα καθώς επιθυμεί να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, σε δημοσιεύματά τους, προσυπογράφουν πως ΠΑΟΚ και Φορτούνα έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά, με το μέλλον του Νάρεϊ να βρίσκεται στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν παίκτες για τα άκρα της επίθεσης σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία και ένας εξ αυτών φαίνεται πως είναι και ένας Έλληνας διεθνής, ο Τάσος Δώνης, που δεν έχει αγωνιστεί όμως ποτέ στη χώρα μας.

Στο τραπέζι του ΠΑΟΚ έχει πέσει το όνομά του, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ρεμς για τη νέα σεζόν! Ο 25χρονος επιθετικός που παίζει και στα πλάγια της επίθεσης μέτρησε την περσινή σεζόν συνολικά 15 συμμετοχές και δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. ΠΑΟΚ και Ρεμς βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία προκειμένου να γίνει κίνηση απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού...

ΠΑΟΚ