Εκτός τετράδας η Εθνική πόλο γυναικών - Ήττα απ' την Ολλανδία στα προημιτελικά
NewsroomΗ Εθνική πόλο γυναικών δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, λύγισε απέναντι στην εξαιρετική Ολλανδία κι έμεινε έξω απ' τη μάχη των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε 12-7 στα προημιτελικά από τις ανώτερες Οράνιε και θα παίξει για τις θέσεις 5-8, αρχικά με την ηττημένη της αναμέτρησης της Ουγγαρίας με την Αυστραλία την Πέμπτη 30/6 (20:30).
Για πέμπτο σερί Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον «σκόπελο» του σημαντικότερου αγώνα της διοργάνωσης κι έμεινε έξω απ' τη μάχη των μεταλλίων. Σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Ολλανδία έδειξε να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά απ' την Ελλάδα που πάλεψε αλλά δεν είχε λύσεις για να διεκδικήσει τη νίκη.
Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα 2, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη
Ολλανδία (Δουδέσης): Ααρτς, Βόλφες, Σλίκινγκ 1, Φαν ντερ Σλουτ 1, Μουλχάουτσεν 4, Φαν ντε Κράατς, Ρόγκε 2, Σέβενιχ 2, Γιούστρα 1, Κούλχαας, Σάαπ 1, Τεν Μπρουκ, Μπούις
- Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
- Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
- «Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
- «Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας