Αθλητισμός|29.06.2022 00:00

Βραδιά Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια με δάκρυα συγκίνησης του Γιάννη στην προβολή του RISE!

Newsroom

Η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια για την προβολή της ταινίας RISE που εξιστορεί τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο, συγκίνησε ιδιαίτερα τον σούπερ σταρ του NBA. Μολονότι είναι μέλος της ομάδας παραγωγής της ταινίας και παρά το γεγονός ότι την έχει δει ήδη πολλές φορές, ο Γιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του τη στιγμή που η ταινία παιζόταν εκεί όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα, όπου η υποδοχή ήταν αποθεωτική για τον Γιάννη και την οικογένειά του. Ο κόσμος «πλημμύρισε» τα Σεπόλια δείχνοντας για πολλοστή φορά την αγάπη του για τον Γιάννη, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη μητέρα του Βερόνικα και τα αδέρφια του Θανάση και Άλεξ.

Πάντως, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανταπέδωσε για ακόμα μία φορά την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο. Ο «Greek Freak» μετά το τέλος της προβολής της ταινίας, δεν αποχώρησε αλλά βγήκε έξω, εκεί όπου βρισκόταν εκατοντάδες άτομα για να φωτογραφηθεί, να μοιράσει αυτόγραφα και χειραψίες.

Το παρών στο event έδωσαν σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, και όχι μόνο, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και συμπαίκτες των Γιάννη και Θανάση από τους Μπακς. Ο λόγος για τους Πατ Κόνατον, Τζόρνταν Νουόρα, Τζεβόν Πάρκερ οι οποίοι βρέθηκαν στην Ελλάδα και στο γήπεδο που άρχισαν όλα στα Σεπόλια για να δουν από κοντά το RISE.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν o τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, ο Νίκος Λεπενιώτης, γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, αλλά και ο εκπρόσωπος του Γιάννη, Γιώργος Πάνου.

Θανάσης ΑντετοκούνμποΓιάννης Αντετοκούνμποοικογένεια ΑντετοκούνμποΑλεξ ΑντετοκούνμποΣεπόλιαΚώστας Αντετοκούνμπο