Αθλητισμός|13.02.2019 13:02

O επόμενος Μπολτ: Επτάχρονος τρέχει τα 100μ. σε 13.48! (vid)

Γιάννης Σκόκας

Ο Γιουσέιν Μπολτ έχει αποσυρθεί από τα κουλουάρ και ήδη η απουσία του έχει γίνει αισθητή στους δρόμους ταχύτητας καθώς όχι μόνο ήταν ανίκητος επί μια δεκαετία και ο γρηγορότερος άνθρωπος στον πλανήτη αλλά υπήρξε κι ένας σόουμαν κατά τη διάρκεια των μεγάλων αγώνων. Ουδείς όμως αποτολμά να μιλήσει για τον επόμενο Μπολτ, αφού κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Ή μήπως όχι;

Ενας επτάχρονος Αμερικανός φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του Τζαμαϊκανού θρύλου καθώς εντυπωσιάζει σε όποιον αγώνα κι αν συμμετάσχει. Ο μικρός Ρούντολφ Ινγκραμ, τον οποίο ήδη αποκαλούν «λάμψη», έτρεξε τα 100 μέτρα σε 13.48 δευτερόλεπτα βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση από 14.59 που είχε κάνει τον περασμένο Αύγουστο. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως κάλυψε τα 60 μέτρα σε μόλις 8.69 δευτερόλεπτα!

T

Μάλιστα ο απίθανος μικρός συμμετέχει σε αγώνες και με κατά πολύ μεγαλύτερα παιδιά με δεδομένο ότι, όπως φαίνεται και στα video που έχουν γίνει viral, απέναντι στους συνομήλικούς του δεν έχει αντίπαλο. Συν τοις άλλοις, εντυπωσιάζει με το εξαιρετικό στυλ που διαθέτει αλλά και με την σοβαρότητα και την προσήλωση που δείχνει στη διάρκεια των αγώνων.

Ο Ρούντολφ έχει ήδη ξεπεράσει τους 300.000 ακόλουθους στο instagram, λογαριασμό που διαχειρίζεται ο πατέρας του, ο οποίος είναι προπονητής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό άλλωστε ο μικρός εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και στο συγκεκριμένο άθλημα. Το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και ο σούπερ σταρ του NBA Λεμπρόν Τζέιμς ασχολήθηκε με τον Ρούντολφ όταν είδε video με τα κατορθώματα του τρομερού μπόμπιρα, ο οποίος περνούσε τους αντιπάλους του σαν σταματημένους.

T

Πάντως το ανεπίσημο παγκόσμιο ρεκόρ για επτάχρονο αγόρι κατεγράφη τον Αύγουστο του 2011 όταν ο Γουίλι Ουάσινγκτον έτρεξε τα 100 μέτρα σε 13.46 δευτερόλεπτα.

Γιουσέιν ΜπολτΡούντολφ Ίνγκραμ