Αθλητισμός|29.06.2022 22:00

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με Σλάβια Πράγας - Ντεμπούτο Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζίνκερναγκελ

Newsroom

Στο τέταρτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την τσεχική Σλάβια Πράγας. Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς αλλά φανέρωσαν αδυναμίες, ενδεικτικό ότι ακόμα χρειάζεται δουλειά για να φτάσουν οι Ερυθρόλευκοι στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουν ενόψει των ευρωπαϊκών προκριματικών με τη Μακάμπι Χάιφα. Το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν με τη φανέλα του Ολυμπακού ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Στο 34΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούντε σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ρέαμπτσιουκ προ κενής εστίας πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 1-0. Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε με ισοπαλία, καθώς οι Τσέχοι βρήκαν γκολ. Στο 43' ο Ούσου σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Κούντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Μανωλάς (61' Αβρ. Παπαδόπουλος), Μπαγκαλιάνης (46' Σισέ), Ρέαμπτσιουκ (61' Κούτρης), Άβιλα (46' Ανδρούτσος), Κούντε (61' Κανέ), Εμβιλά (61' Μπουχαλάκης), Αγκιμπού Καμαρά (61' Ζίνκερναγκελ), Ραντζέλοβιτς (46' Καρβάλιο), Μασούρας (61' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Ελ Αραμπί (61' Τικίνιο).

Τα επόμενα φιλικά του Ολυμπιακού

Παρασκευή 1/7 (16:30): Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός
Σάββατο 2/7 (16:30): Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός
Σάββατο 9/7 (20:30): Ολυμπιακός – Αλκμάαρ

Σλάβια ΠράγαςΟλυμπιακόςφιλικό