Αθλητισμός|29.06.2022 22:20

«Πολυβόλο» ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν - Σάρωσε με 4-0 τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς

Newsroom

Πρώτο δείγμα άκρως θετικό και ικανοποιητικό για τον νέο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Δικέφαλος ήταν σαρωτικός απέναντι στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς τους οποίους σάρωσε με 4-0 στο πρώτο φιλικό για τη σεζόν 2022-23. Ο Δικέφαλος έβγαλε πολλά θετικά στοιχεία μέσα στο γήπεδο και έφτασε στην επικράτηση χάρη στα γκολ του Ολιβέιρα, του Αντρέ Ρικάρντο, του Κωνσταντέλια και το αυτογκόλ του Μπάκερ. Το ντεμπούτο τους με τα ασπρόμαυρα πραγματοποίησαν οι Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα.

Το σκορ άνοιξε στο 29'. Ο Κάργας απομάκρυνε τον κίνδυνο για τον ΠΑΟΚ και στην αντεπίθεση ο Φελίπε Σοάρες πάσαρε για τον Ολιβέιρα, ο οποίος κοντρόλαρε και με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο β' ημίχρονο οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν διαφορετικές ενδεκάδες και ο ΠΑΟΚ ήταν ασταμάτητος.

Στο 47' ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα και ο Μπάκερ με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0), ενώ στο 63' βρήκε δίχτυα ο Αντρέ Ρικάρντο στο πρώτο του ματς με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί. Δέκα λεπτά μετά (73'), από νέα ενέργεια του Λύρατζη, ο Κωνσταντέλιας με ωραίο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο τελικό 4-0.

Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Λύρατζη από το ματς στο 81' έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε χαμηλά στον αστράγαλο.

Α΄ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας, Κουαλιάτα, Φιλίπε Σοάρες, Λάμπρου, Ολιβέιρα.

Β΄ημίχρονο: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντρέ Ρικάρντο (Τζίμας 78'), Κωνσταντέλιας, Τσόλακ.

ΠΑΟΚφιλικό