Αθλητισμός|13.02.2019 15:47

Το δίλημμα της χρονιάς: Μπριζγκάλοβα ή Τζολί; (pics)

Κώστας Ασημακόπουλος

Η Αναστασία Μπριζγκάλοβα ήταν η αποκάλυψη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότιο Κορέα το 2018. Με τον σύζυγο της κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο κέρλινγκ αλλά λόγω της ομοιότητας της με την Αντζελίνα Τζολί τα διεθνή ΜΜΕ οργίασαν συγκρίνοντας την συνεχώς με την σταρ του Χόλιγουντ ακόμα και στο ρόλο της Λάρα Κρόφορντ. Αλλοι πάλι θεωρούν ότι μοιάζει πιο πολύ με τη Μέγκαν Φοξ.

Η ίδια αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση και απέρριψε εντυπωσιακές προτάσεις για επαγγελματική καριέρα στο χώρο της σόου μπιζ, ενώ Ρώσος μεγιστάνας που δαστηριοποιείται στις ΗΠΑ της πρότεινε να οργανώσει συνάντηση με την Τζολί.

Πριν τελειώσει το 2018 τα νέα «πάγωσαν» την όμορφη Ρωσίδα καθώς ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και χρειάστηκε να επιστρέψει πίσω το μετάλλιο και να αποχαρακτηριστεί «Ολυμπιονίκης». Παρά την απογοήτευση δεν το έβαλε κάτω και στόχος της είναι η επιστροφή της στα Ολυμπιακά μετάλλια.

T

Πρόσφατα μάλιστα πήρε την 4η θέση σε κορυφαία διοργάνωση στην Εσθονία ενώ αποφάσισε να ενδώσει και στις προτάσεις για φωτογραφίσεις ως σωσίας της Τζολί. Σε μία από αυτές η 26χρονη Αναστασία φόρεσε ένα μαύρο εφαρμοστό μπλουζάκι, σορτς, μπότες, θήκη για όπλα και για μαχαίρι όπως και η Λάρα Κρόφορντ. Για την προετοιμασία της επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες μακιγιέρ από τον χώρο του κινηματογράφου. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό...

Οι θαυμαστές της έχουν πλέον το λόγο καθώς όπως είπε η ίδια θα κάνει το... δεύτερο βήμα μόνο εάν υπάρχει θετική ανταπόκριση από το κοινό της αλλά και το στενό οικογενειακό της περιβάλλον. 

ΣπορΚέρλινγκΑντζελίνα ΤζολίΑναστασία Μπριζγκάλοβα