Αθλητισμός|13.02.2019 14:23

ΑΕΚ: Ετοιμος ο Μπακασέτας, ελπίδες για Τσιγκρίνσκι

Σταύρος Καζαντζόγλου

Χαρμόσυνα νέα περιλάμβανε η επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στις προπονήσεις για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Τάσο Μπακασέτα να συμμετέχει δίχως ενοχλήσεις στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει, ότι θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (17/2) με τον Ολυμπιακό.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αλλά η κατάσταση του είναι αρκετά καλύτερη και υπάρχουν αρκετές ελπίδες να προλάβει το ματς στο Καραϊσκάκης. Κάτι που αν συμβεί, θα περιορίσει στο ελάχιστο τις απώλειες για την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, σήμερα (13/2) έχει διοργανωθεί γεύμα από τους παίκτες της ΑΕΚ που έφτασαν το τελευταίο διάστημα σε ανανέωση συνεργασίας. Οι Σιμόες, Μπακασέτας, Οικονόμου, Λόπες θα δεξιωθούν τους συμπαίκτες του, σε μια ευκαιρία για σύσφιξη σχέσεων και θετικό κλίμα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ υπήρξε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Λυμπερόπουλου και του ομολόγου του της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεκιριστάιν. Το αντικείμενο του ραντεβού αφορά θέματα οργάνωσης ποδοσφαιρικού τμήματος, σκάουτινγκ, υποδομών, ακαδημιών και ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση του Λυμπερόπουλου με τον Πεπ Σεγκούρα της Μπαρτσελόνα.

Ντμίτρο ΤσιγκρίνσκιΑΕΚΤάσος ΜπακασέταςΜανόλο ΧιμένεθΝίκος Λυμπερόπουλος