Αθλητισμός|30.06.2022 20:27

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρολιά το λάδι και η ρίγανη, να διαφημίσουμε τα ελληνικά προϊόντα!»

Newsroom

Τα μαλλιά του Στέφανου Τσιτσιπά και η περιποίησή τους με ελληνική ρίγανη και ελαιόλαδο, όπως ο ίδιος δήλωσε σε video που κυκλοφόρησε απ' το BBC, έγιναν viral στα social media σε χρόνο ρεκόρ. Τα περισσότερα σχόλια, όπως συνηθίζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν ήταν θετικά για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει ότι η δήλωσή του ήταν... τρολιά!

Ο 23χρονος τενίστας ερωτηθείς απ' το SDNA αν πράγματι περνάει τα μαλλιά του με... λαδορίγανη προκειμένου να τα περιποιηθεί, σχολίασε αρχικά γελώντας: «Δεν νομίζω να τα πιστεύεις αυτά τα πράγματα!» και εξήγησε: «Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο δημιουργικός!». Μάλιστα, φεύγοντας από την αίθουσα φώναξε: «Να προβάλλουμε και τα ελληνικά προϊόντα».

Στο επίμαχο video του BBC ο Τσιτσιπάς είχε πει: «Ξοδεύω 20 λεπτά για να χτενίσω τα μαλλιά μου. Λούζομαι με σαμπουάν δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μαλλιών. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου. Ακριβώς προτού κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ελληνική ρίγανη. Έχουμε ονομάσει ΤΤ αυτή την καθημερινή ρουτίνα»...

WimbledonΤένιςΣτέφανος Τσιτσιπάς