Αθλητισμός|01.07.2022 18:00

Άδοξο τέλος για τη Σάκκαρη στο Wimbledon με αποκλεισμό απ' το νούμερο 103!

Newsroom

Άδοξο φινάλε είχε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μολονότι πήγε με υψηλές προσδοκίες στο Λονδίνο, βρέθηκε σε κάκιστη μέρα και αποκλείστηκε απ' τη 34χρονη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία, νούμερο 103 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο δρόμος της Σάκκαρη ολοκληρώθηκε με αρνητικό τρόπο στις 32 του τουρνουά καθώς, το νούμερο 5 στον κόσμο, υπέστη μπλακ άουτ και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 7-5) έπειτα από μιάμιση ώρα.

Το παιχνίδι άρχισε ισορροπημένα με τις δυο τενίστριες να κρατούν το σερβίς τους. Η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία στο τρίτο γκέιμ για το μπρέικ στη Γερμανίδα, η οποία όμως έσωσε τα τρία μπρέικ πόιντ και λίγο αργότερα πέτυχε εκείνη το καθοριστικό μπρέικ για το 5-3, προτού κλείσει το σετ στο 6-3 μετά από 33 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε δυναμικά στο κορτ για να επαναφέρει την ισορροπία. Και πολύ νωρίς έκανε το μπρέικ στην αντίπαλό της παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. Έφτασε στο 5-2, η Γερμανίδα μείωσε σε 5-3 και η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να τελειώσει το σετ στο σερβίς της. Η Τατιάνα Μαρία όμως πέτυχε το μπρέικ για το 5-4, ενώ αμέσως μετά ισοφάρισε σε 5-5. Η αγωνιστική κατάρρευση της Σάκκαρη συνεχίστηκε καθώς υπέστη νέο μπρέικ (6-5) προτού η Γερμανίδα Μαρία τελειώσε το σετ και το ματς με 7-5.

Μαρία ΣάκκαρηWimbledon