Αθλητισμός|04.07.2022 19:36

Premier League: Γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Λονδίνο για βιασμό!

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου η είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Premier League και η χώρα του θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ συνελήφθη στο Βόρειο Λονδίνο με την κατηγορία του βιασμού.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Telegraph γνωστός ποδοσφαιριστής ομάδας του κορυφαίου ποδοσφαρικού πρωταθλήματος στον κόσμο συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (4/7) με την κατηγορία του βιασμού με θύμα μια 20χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με την καταγγέλουσα το περιστατικό συνέβη τον προηγούμενο μήνα.

Ο παίκτης, που δεν κατονομάζεται στο ρεπορτάζ αλλά λέγεται ότι είναι 29 ετών, βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση και ανακρίνεται για τη φερόμενη επίθεση που έλαβε χώρα προ μηνός. Η Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαίωσε στην Telegraph ότι ο παίκτης τέθηκε υπό κράτηση τη Δευτέρα. «Στις 4 Ιουλίου έγινε καταγγελία στην αστυνομία για βιασμό μιας 20χρονης γυναίκας» ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία σε ανακοίνωση. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι ο άνδρας συνελήφθη «σε μια διεύθυνση στο Μπάρνετ ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση όπου και παραμένει». «Οι έρευνες για τις συνθήκες του περιστατικού βρίσκονται σε εξέλιξη», προστίθεται στην ανακοίνωση...

σύλληψηβιασμόςPremier League