Αθλητισμός|05.07.2022 15:43

Ο Πάμπλο Λάσο έβγαλε στη σέντρα τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχω πλήρη διαβεβαίωση από τους γιατρούς ότι μπορώ να προπονήσω»

Newsroom

Μια ημέρα μετά την άκομψη και απρεπή απομάκρυνσή του απ' τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο αδειάζει τους Μερένχες τονίζοντας ότι είχε την ιατρική διαβεβαίωση ότι μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τη δουλειά του στους πάγκους. 

Ο πολύπειρος Ισπανός τεχνικός που κέρδισε 22 τίτλους στο τιμόνι των Μαδριλένων, με ανάρτησή του στα social media, μολονότι δεν αναφέρεται καθόλου στη διοίκηση της Ρεάλ και στην απόφαση να τον τελειώσει απ' τον πάγκο της ομάδας, ουσιαστικά εκθέτει τον σύλλογο που τον έδιωξε με τη δικαιολογία ότι νοιάζεται για την υγεία του. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Μαδριλένοι στην ανακοίνωση του διαζυγίου έκαναν λόγο για απομάκρυνση για ιατρικούς και μόνο λόγους.

Ωστόσο, ο Λάσο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να αποσυρθεί απ' την προπονητική μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε στο τελείωμα της περασμένης σεζόν, έγραψε στον λογαριασμό του ότι είναι απόλυτα υγιείς για να επιστρέψει στα καθήκοντά του σύμφωνα με τους γιατρούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους ότι έχω πλήρη και σαφή διαβεβαίωση από τους γιατρούς, οι οποίοι με έχουν περιθάλψει ότι μπορώ να προπονήσω επαγγελματικά οποιονδήποτε σύλλογο. Επίσης, είμαι χαρούμενος για όλα τα μηνύματα αγάπης και συμπάθειας που λαμβάνω από χθες. Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό να απαντήσω σε όλους σας προσωπικά και να ανταποκριθώ στο ενδιαφέρον που υπάρχει. Σας στέλνω μια αγκαλιά» έγραψε ο Λάσο βάζοντας «φωτιά» στη διοίκηση των Μερένχες που πλέον έχει να αντιμετωπίσει και την οργισμένη αντίδραση των οπαδών της που θεωρούν ότι φέρθηκε απάνθρωπα και δίχως σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα ως προπονητής αλλά κι ως παίκτης.

Πάμπλο ΛάσοΡεαλ Μαδρίτης