Αθλητισμός|13.02.2019 19:13

Γουρούνι δάγκωσε γυμνάστρια και έριξε το instagram

Κώστας Ασημακόπουλος

Η παραλία Big Major Cay στις Μπαχάμες είναι παγκοσμίως γνωστή για την εξωτική ομορφιά της, την υπέροχη αμμουδιά αλλά και για τα σπάνια αγριογούρουνα που κάνουν βόλτες στην περιοχή και όπως αποδείχτηκε ξεχωρίζουν τους... καλούς επισκέπτες. Μάλιστα λόγω της ύπαρξης των γουρουνιών η παραλία αναφέρεται σε όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς ως η «παραλία των γουρουνιών» (Pig Beach).

Πριν λίγες μέρες η δημοφιλής γυμνάστρια Μικέλε Λεβίν από τη Βενεζουέλα ήταν από τις εκλεκτές παρουσίες στην παραλία. Μαζί με πολυμελές συνεργείο βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες φωτογραφικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας μπικίνι και τα γουρούνια ως γνήσιοι οικοδεσπότες φρόντισαν να μείνει η εμπειρία της αξέχαστη.

«Θόλωσε» το γουρούνι

Ένας αγριόχοιρος που φαίνεται πως «θόλωσε» από τα κάλλη αλλά και τη φήμη της Λεβίν μόλις βρήκε την ευκαιρία την «εκδικήθηκε» επειδή του γύρισε την πλάτη. Οταν λοιπόν η γυμνάστρια γύρισε αμέριμνη την πλάτη της για να απολαύσει την θέα της παραλίας, ο μεγαλόσωμος αγριόχοιρος δεν... κρατήθηκε και επιτέθηκε στην Λεβίν δαγκώνοντας την στον αριστερό γλουτό.

Προς απόδειξη της επίθεσης μέλος του συνεργείου έσπευσε να κάνει ζουμ και στον γλουτό της Λεβίν για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της. Το αποτέλεσμα ήταν να... πέσει το instagram καθώς μέσα σε 24 ώρες το βίντεο είχε 5,3 εκ. προβολές...

T

Η γυμνάστρια Μικέλε Λεβίν είναι γνωστή για τις εκπομπές της γύρω από την υγιεινό τρόπο ζωής με πρωτότυπες συνταγές διατροφής και ροφημάτων από όλο τον κόσμο εμπνέοντας χιλιάδες οπαδούς της να την ακολουθήσουν με εξαίρεση βέβαια την παραλία του Pig Beach.

T

μοντέλοΣπορΓυμνάστρια