Αθλητισμός|06.07.2022 10:02

Πωλείται στη Ρέιντζερς ο Τσόλακ, κινείται άμεσα για σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ

Newsroom

Θέμα ωρών είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ρέιντζερς για την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Σκωτία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA o Κροάτης επιθετικός θα αναχωρήσει άμεσα από την Ολλανδία και ο Δικέφαλος φουλάρει για την απόκτηση στράικερ.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με το χρόνο και την επιμονή της Ρέιντζερς για την περίπτωση του Τσόλακ. Οι Σκωτσέζοι δεν έμειναν στην αρχική άρνηση του Δικεφάλου, αύξησαν την πίεσή τους και εν τέλει θα κάνουν δικό τους τον Κροάτη σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σκωτία, η τελική συμφωνία είναι θέμα ωρών και άμεσα θα κλείσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Κροάτη φορ από την Ρέιντζερς καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε στα επιθυμητά -για εκείνον- νούμερα, μετρώντας παράλληλα και τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του για να κινηθεί για αντικαταστάτη.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε η πρόταση της Ρέιντζερς και φάνηκε πως πλησιάζει σταδιακά στα ποσά που ήθελε ο ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Αντόνιο Τσόλακ έδειξε μεγάλη διάθεση για να πάρει μεταγραφή στη Σκωτία, στις τάξεις του Δικεφάλου κινήθηκαν άμεσα στο πλάνο για την επόμενη ημέρα.

Η αρχική άρνηση στη Ρέιντζερς έδωσαν στους ανθρώπους του Δικεφάλου αφενός τα νούμερα που στόχευαν με βάση την αξία του παίκτη, αφετέρου τον χρόνο για να κάνουν την απαραίτητη προεργασία προκειμένου να εντοπίσουν τον... επόμενο φορ.

Για τους Σκωτσέζους, η υπόθεση μοιάζει «τελειωμένη» καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, ΠΑΟΚ και Ρείντζερς τα έχουν βρει σε όλα και πλέον η τελική συμφωνία είναι θέμα ωρών! Κάτι που σημαίνει πως ο Τσόλακ θα αναχωρήσει από το Άπελντοορν της Ολλανδίας προκειμένου να δρομολογήσει τη μεταγραφή ενώ οι Θεσσαλονικείς αναμένουν προσεχώς τον «εκλεκτό» για την κορυφή της επίθεσης που θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

ΡέιντζερςΠΑΟΚΑντόνιο Τσόλακ