Αθλητισμός|11.07.2022 09:39

Τα σανδάλια του Σέρχι Μπούσκετς προκάλεσαν… καταιγισμό σχολίων! Η φωτογραφία που έγινε viral

Newsroom

Καταιγισμό σχολίων προκάλεσε μια εμφάνιση του αστέρα της Μπαρτσελόνα Σέρχι Μπούσκετς. Τι συνέβη; Εθεάθη σε φωτογραφία να φοράει… λευκά ανοιχτά σανδάλια τα οποία αν μη τι άλλο δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με το υπόλοιπο στιλ του ποδοσφαιριστή.

Η φωτογραφία που προκάλεσε… σοκ στα ισπανικά ΜΜΕ

Η φωτογραφία που προκάλεσε την ιερή.. οργή των fashionistas αναρτήθηκε από τον συμπαίχτη του Μπούσκετς στην Εθνική Ισπανίας, Τιάγκο Αλκαντάρα. Ο ισπανικός Τύπος έγραψε: «Βλέπεις τη φωτογραφία και δεν προσέχεις τα παπούτσια του Μπουσκέτς. Προσέχεις τα παπούτσια του Μπουσκέτς και ξεχνάς όλη την υπόλοιπη φωτογραφία».

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται στο τέλος της σεζόν (2022/23) να αποχωρήσει και βλέπει το μέλλον του στο MLS. Μάλιστα, ορισμένα δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι, ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Όλες οι ειδήσεις

Φυσικό αέριο: Η Ρωσία κλείνει τη στρόφιγγα και η Ευρώπη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα – Φόβοι για νέες αυξήσεις τιμών

Προσωπικός γιατρός: Πόση ώρα θα εξετάζει τους ασθενείς και ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις του – Πότε θα πληρώνουν οι πολίτες

«Συλλέκτες κατοικίδιων»: Το κάνουν από αγάπη προς τα ζώα ή κρύβεται κάτι άλλο; Τι λέει στο ethnos.gr η πρόεδρος του σωματείου «Αδέσποτος Πλανήτης»

Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές του επιδόματος ρεύματος – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Μπαρτσελόναειδήσεις τώραδιακοπές