Αθλητισμός|11.07.2022 23:19

Φιλική νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού στο Κλ. Βικελίδης

Newsroom

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Άρης στη φιλική νίκη επί του Ολυμπιακού που είχε πολλές απουσίες αλλά προβλημάτισε ξανά. Οι Κίτρινοι επικράτησαν 2-1 των Ερυθρόλευκων στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων για τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Λίγο προτού οι δύο ομάδες ριχτούν στη μάχη απέναντι σε Γκόμελ και Μακάμπι Χάιφα, ο Άρης έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έβγαλε αδυναμίες. Και τα τρία γκολ επιτεύχθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τον Ράφαελ Καμάτσο να σκοράρει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ανοίγοντας το σκορ για τους Θεσσαλονικείς στο 74' και τον νεαρό Χρήστο Χατζηιωάννου να πετυχαίνει το δεύτερο προτού περάσει ένα λεπτό.

Ο Τικίνιο ήταν εκείνος που μείωσε για τους Πειραιώτες στο 80'. Και οι δύο ομάδες πάντως είχαν ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ με την ομάδα του Χερμάν Μπούργος να είναι συνολικά καλύτερη και πιο ουσιαστική στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Όσον αφορά στους Ερυθρόλευκους του Πέδρο Μαρτίνς, στο όγδοο καλοκαιρινό παιχνίδι προετοιμασίας παρουσίασαν και πάλι προβλήματα στη δημιουργία και την εκτέλεση, έστω κι αν αγωνίστηκαν για την περισσότερη ώρα με μια ενδεκάδα που δύσκολα θα εμφανιστεί σε επίσημο ματς στη διάρκεια της σεζόν.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά (60’ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (60’ Μαζικού), Ντουκουρέ (80’ Σγούρος), Ντιόπ (54’ Νταμπό), Ιτούρμπε (60’ Καμάτσο), Μαντσίνι, Πάλμα (60’ Χατζηιωάννου), Γκρέι (60’ Ματέο).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μανωλάς (75’ Παπαδόπουλος), Μπα, Κίτσος (46’ Άβιλα), Μπουχαλάκης (67’ Κούντε), Καρβάλιο, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (67’ Χασάν), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τικίνιο.

ΟλυμπιακόςΑρηςφιλικό