Αθλητισμός|12.07.2022 21:51

Παίρνει Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία με τη Φορτούνα - Ήρθε και υπογράφει κι ο Μπράντον Τόμας

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελική κίνησή του και ο Κάλεντ Νάρεϊ έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί η μεταγραφή να πέρασε από... 40 κύματα, όμως στον Δικέφαλο δεν παράτησαν ποτέ την υπόθεση και με μεθοδικότητα κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν το deal με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, μια ομάδα που τήρησε σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις.

Με σύμμαχο όμως τη μεγάλη επιθυμία του 27χρονου εξτρέμ που έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, οι δυο ομάδες έφτασαν εν τέλει στην οριστική συμφωνία που αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα. Ο MVP της περυσινής σεζόν για τη Φορτούνα έρχεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να καλύψει τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις πτέρυγες της επίθεσης.

Ήρθε και υπογράφει ο Τόμας

Πρόκειται για το δεύτερο χτύπημα των «ασπρόμαυρων» της ημέρας καθώς προηγήθηκε η άφιξη του Μπράντον Τόμας. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει 1+1 συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο. Η πώληση του Αντόνιο Τσόλακ, σε συνδυασμό με την ατυχία του Νέλσον Ολιβέιρα, ανάγκασαν τους Θεσσαλονικείς να στραφούν άμεσα στην αγορά και να κινηθούν για επιθετικό.

Ο «εκλεκτός» βρέθηκε στο πρόσωπο του 27χρονου επιθετικού, Μπράντον Τόμας, ο οποίος πάτησε Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και που υπογράφω στον ΠΑΟΚ». Για το ότι είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής από τη Μαγιόρκα που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά τους Τόνι Γκονζάλες και Σάστρε: «Έχω ήδη μιλήσει με τον Σάστρε, γνωρίζω και τον Τόνι Γκονζάλες, από τότε που ήμουν μικρός στη Μαγιόρκα. Είναι κι εκείνος πολύ χαρούμενος από το πέρασμα το στην ομάδα και το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με μένα».

ΠΑΟΚ