Αθλητισμός|19.07.2022 09:57

Σοκ στην Ντόρτμουντ: Με όγκο στους όρχεις διαγνώστηκε ο Σεμπαστιάν Αλέ

Newsroom

Σοκ στο γερμανικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς ο Γάλλος επιθετικός των Βεστφαλών, Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπορούσια, ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί την μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τους δευτεραθλητές Γερμανίας,  ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας και υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις, όπου και φάνηκε το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιαν Κελ, με το γερμανικό κλαμπ να συμπληρώνει ότι θα ακολουθήσουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

''Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Αλέ και σ' όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Μπορούσια Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία'', αναφέρει ο ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ποδόσφαιροΣεμπαστιάν ΑλέΓερμανίαειδήσεις τώραΜπορούσια Ντόρτμουντκαρκίνος