Αθλητισμός|14.02.2019 15:44

Αρης: Στηρίζει την «Λάμψη» στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Το μεγάλο κοινωνικό έργο της «Λάμψης», του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος, θα προσπαθήσει να στηρίξει και να αναδείξει η ΠΑΕ Αρης, που ανακοίνωσε ότι θα φοράει στο δεξί μανίκι της φανέλας ως το τέλος της σεζόν, το λογότυπο του συλλόγου. Η αρχή θα γίνει αυτή την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανιώνιο, έπειτα από την πρωτοβουλία της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ να αφιερώσει την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο έργο των Συλλόγων «ΦΛΟΓΑ», «ΠΙΣΤΗ» και «ΛΑΜΨΗ» για τη στήριξη των παιδιών που νοσούν από κακοήθες νόσημα. H ΠΑΕ Αρης είχε συνεργαστεί ξανά με την «Λάμψη» το 2007, όταν είχε γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική εταιρία που είχε προβάλλει στο μπροστινό μέρος της φανέλας της την «Λάμψη», υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά της. 

«Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από γκολ, νίκες, ήττες και 90 λεπτά έντονων συγκινήσεων, που μας χαρίζει κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο… Ενώνουμε κι εμείς τη «φωνή» μας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για τις δυνατότητες κοινωνικής και οικονομικής προσφοράς απ’ όλους εμάς για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα προς τα παιδιά και τους γονείς τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Αρης.

O πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σανδάλης, σχολίασε: «Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας. Είναι μια μέρα να γυρίσουμε το βλέμμα μας σε αυτούς τους μικρούς ήρωες, που δίνουν δύσκολη “μάχη” με τον καρκίνο, αλλά και στους γονείς τους, που στέκονται με αξιοπρέπεια πλάι τους. Η ΠΑΕ Άρης για άλλη μια φορά στέκεται δίπλα στο παιδί με καρκίνο. Με αυτήν την κίνηση υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΠΑΕ Άρης αναδεικνύει το ωραιότερο κομμάτι του αθλητισμού, αυτό που παράγει πολιτισμό και αγκαλιάζει τον άνθρωπο».

Αρης